Η ογκολογική μας ομάδα δημιουργήθηκε από τον ογκολόγο Α. Α. Καραγιάννη και συνεργάζεται με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που εμπλέκονται στην θεραπεία του καρκίνου, με σκοπό την ολοκληρωμένη και καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των κακοήθων νεοπλασιών, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση τους.
Δευ-Παρ: 9:00πμ - 5:00μμ Σαβ-Κυρ: Κλειστά
Κινητό: (+30) 6973397076
Athanasios Karagiannis
Δευ-Παρ: 9:00πμ - 5:00μμ Σαβ-Κυρ: Κλειστά
athankarag@yahoo.com Athanasios Karagiannis
Title Image

Αθανάσιος Καραγιάννης

Αθανάσιος Καραγιάννης
Ογκολόγος
(+30) 6973397076
Book appointment
We are here for you

Book appointment

Ο Αθανάσιος Καραγιάννης είναι ένας Ιδιώτης Ιατρός ειδικευόμενος στην Ογκολογία με βαθιά γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο.

Μέλος των επιστημονικών εταιριών ASCO (American Society of Clinical Oncology), ESMO (European Society for Medical Oncology) και ΕΟΠΕ (Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας), με σημαντική ερευνητική δραστηριότητα και μια πληθώρα διεθνών καθώς και ελληνικών δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων, βρίσκεται δίπλα σας για οποιαδήποτε ιατρική ανάγκη ως επιστήμονας, μα πάνω από όλα ως άνθρωπος. Μετά το πέρας των Ιατρικών σπουδών του εργάστηκε για 3 έτη ως Ειδικευόμενος Παθολογίας και 1 έτος ως Εκπαιδευόμενος Αιματολογίας με ειδίκευση στα κακοήθη αιματολογικά νοσήματα στην Α' Παθολογική - Αιματολογική κλινική του “Λαϊκού” Νοσοκομείου Αθηνών. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε για 3 έτη ως Ογκολόγος στην Α' Παθολογική - Ογκολογική κλινική του Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου “Άγιος Σάββας” με κύριο αντικείμενο τη διάγνωση, θεραπεία, παρακολούθηση και παρηγορητική-ανακουφιστική αντιμετώπιση όλων των κακοηθών νεοπλασιών, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε σε εκπαιδευτικά προγράμματα Πανεπιστημιακών Ογκολογικών κλινικών των Η.Π.Α. όπως το Stanford Cancer Institute (SCI), Stanford University (California, USA), το Cancer Institute of Emory University (Atlanta, Georgia, USA) και το Yale University, Cancer Center (New Haven, Connecticut, USA). Μετά την ολοκλήρωση της ειδίκευσης του, εργάστηκε ως Επιμελητής στην Ογκολογική κλινική του νοσοκομείου “ΜΗΤΕΡΑ”. Σήμερα εργάζεται ως Ιδιώτης Ιατρός σε συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών, όπως η Γενική - Γυναικολογική κλινική “ΜΗΤΕΡΑ” του ομίλου “ΥΓΕΙΑ”, το "Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού", τη "Βιοκλινική Αθηνών" και άλλες. Η συνεργασία του επεκτείνεται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τους καλύτερους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που σχετίζονται με την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία όλων των νεοπλασματικών νοσημάτων, με ψυχολόγους αλλά και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό για την κατ΄ οίκον υποστήριξη των καρκινοπαθών.

Ειδικότητες Ογκολόγος
Πτυχίο M.D. of Medicine
Ακαδημαϊκά Επιμελητής Ογκολόγος, Παθολόγος, Αιματολόγος
Ημέρες εφημερίας Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή